сряда, 14 декември 2011 г.

Подарък за Christmas (Рождество)



 Остават няколко дни до празниците и вие все още нямате подарък за вашите приятели!?! Не се притеснявайте, ето нещо, което ще ви помогне.;)

 Напревате подаръка спрямо интересите на вашите приятели. По този начин ще бъдете неподправени и уникални. Идеята за подарък, която ще ви дам е за хора, които обичат кафе и не просто пият кафе, а нещо по-силно, са свързани с кафето  "coffee lovers".

  Купете една кошница и я напълнете с различни сортове кафе, чаши за кафе, сладки за кафе, и всякакви неща, които имат тематика - кафе.
 Следващите няколко стъпки ще ви помогнат как точно да  направите ( създадете) тази "кафе кошница". Но не забравяйте и това, че за да бъде оценен подаръка задължително човека, на когото подарявате подаръка трябва да бъде- "coffee lover".

 1. Покрйте дъното на кошницата с мека хартия. Може да бъде няколко вида цветна хартия в зависимост каква цветова гама сте избрали. След това на дъното може да разпръснете различни дребни накъсани парченца хартия или хартия от конфети.

 2. След ,като вече сте купили ( пакет с кафе, чаша, бисквити, книги и др,) нещата необходими за да направите този подарък следва тяхната подредба в кошницата. На първо място поставете най-обемния продук (пакета с кафе) и го поставете в задната част на кошницата.  След това поставете чашата в предната част на кошницата. Напълнете дъното на чашата с разноцветни парченца хартия и след това сложете бизквитки и всякакви сладки изделия( добре е да бъдат пакетирани) в чашата и в страничните чащи на кошницата. Добавете още бутилка с аромат за кафе ( амарето, карамел, ванилия и др. { най-добрите аромати са на MONIN} ), малка книга за кафето или списание. Напълнете малки прозрачни торбички с кафе на зърна и ги разпръснете в кошницата. Всички тези продукти ги поръсете с шепа кафе на зърна.

 3. Вземете лист цветна хартия за декорация. Размера на хартията трябва да е в зависимост от размера на кошницата, която сте закупили. Сложете кошницата в централната част на листа декоративна хартия и с помоща на цветна лента  задръжте листа хартия за да се получи,като цвете. Добре е да се постави и пандела в централната част на кошницата. По ваше желания би могло да се сложат и малки панделки в различните части на кошницата.

 4. Поставете картичката избрана и надписана от вас с много любов и искреност и силно вярвам, че това ще бъде най-добрия подарък за вашия приятел (роднина).



P.S. Не забравяйте!!!
        Кафето е напитка за естети. Всичко ,което избирате като: продукти, цветове, пандели , моля Ви... правете го с много стил!