петък, 9 ноември 2012 г.

Моят " Coffee World"

 Здравейте "coffee lovers",

  сигурно сте се питали, какво се случи с блога, защто дълго време няма нови публикации и дали интереса и любовта ми към кафето е отминала или намаляла. Нито едното нито другото, напротив, всеки един ден откривам колко разнообразна, интересна и богата е кафе-културата. Една от основните причини за да не публикувам статии няколко месеца е липсата на време. Но вярвам, че в бъдеще ще мога да публикувам поне няколко статии на месец. :)

  Ок , спирам с обясненията !!!

 Днес искам да напиша това как всеки "coffee lover" би могъл да създаде свое уютно и приветливо място за да изпие своята чаша кафе.
 Какво ни е нужно?
 Много лесно 3,4 кв.м. от вашата стая,жилище, гараж работно място и малко креативност.
 Какво искам да кажа с това???
   За  тези, които редовно четат блога знаят, че причината за да създам блога беше точно това. лично пространство ( макар и то да е виртуално:), в което се чувставам комфортно с моята чаша кафе и мога да науча нещо повече за кафето. Е реших да не спирам до тук и при първа възможност създадох мое реално пространство, в което се чувствам прекрасно да изпия кафето си. Надявам се следващата стъпка да бъде собствена кафетерия:)....

   Бих искал да ви мотивирам, създайте свое място за кафето си. Както вече казах би могло да бъде вашия офис, стая, ъгъл на кухнята, гаража...без значение необходими са само 2 неща любов към кафето и изобретателност.

 Ето и няколко снимки от моя "Coffee World".