сряда, 25 януари 2012 г.

Кафе във въздуха :)


  Може би се питате: " каква е тази щуротия?"- кафе във въздуха. Спокойно това не е блог за научна фантастика. В тази тема просто ще говорим за това какво е кафето, което предлагат авиокомпаниите по време на своите полети.

 Тези от вас, които са ценители на кафето и пътуват често използвайки въздушен транспорт знаят за какво говоря.
  Вярвам , че всички сте съгласни с факта :
 Кафето в самолетите не е на високо ниво, или ако използвам по-силни думи-то е просто отвратително.


 Това в двойна степен би могло да важи за българите, понеже филтър кафето не е едно от най-предпочитаните в нашата страна.:) Или някой от вас е намерил решение на този проблем , като е винаги оборудван с някое друго пакетче качествено инстантно кафе . ( до колко инстантното, кафе би могло да бъде качествено и добро, това е друга тема:).
 Но да ви кажа това не е единствената възможност да пиете хубаво кафе по време на вашето пътуване...Повярвайте открих светлина в тунела:)))....

 Ако използвате американската авиокомпания Southwest Airlines няма да имате проблем с лошо кафе. Компанията обслужва основно западното крайбрежие и централните части на Щатите. Като по-голямата част от полетите са до Сиатъл- градът наричан столицата на кафето. Не зная дали на това се дължи факта, но компанията произвежда собствена марка кафе "LIFT". Кафето е с богат аромат, 100 арабика, с плътен вкус. Компанията държи на високото качество също и в начина на сервиране- винаги се сервира горещо. Кафето е селектирано от плантации намиращи се в Средна и Южна Америка.Така те успяват да задоволят почити всеки един " coffee lover in the air".


 Ако имате някога възможност използвайте тази авиокомпания и се уверете сами. А аз очаквам да получа вашите мнения.:))))