неделя, 16 октомври 2011 г.

Кафе приготвено на пясък



 Ако желаете да опитате кафе, което е приготвена на пясък, би трябвало да посетите Трявна. Това е едно страхотно градче, което предлага много приятни и уютни места. Малките кафенета и ресторанчета са коренно различни от тези, които всеки ден ние виждаме и посещатаваме в България. Именно такова е и това кафене, в която човек би могъл да се наслади на традиционната българска обстановка, умело аранжирана с иновативни елементи и предлагащо кафе на пясъл. Атмосферата, която лъха от това място кара човек за момент да се отпусне и забрави своите грижи. Доброто кафе , атрактивния начин на сервиране и специялните подправки, с които се гарнира кафето са причината за уникалността на това място.

   Ако имате свободен ден или уикенд не се колебайте, запалете колата и се отправете към това място. Сигурен съм , че няма да съжалявате.

2 коментара:

  1. Опитвал ли си кафе, приготвено на пясък? Аз - не... Ако ти си, сподели какво е на вкус :) Доближава ли се до турското или не?

    ОтговорИзтриване
  2. Ейй, Различно е!!! Има итересен вкус.Да би могло да се каже , че се доближава до турското кафе.Но го правят с специални подправки, а и утайката е по- малко от турското Кафе. Аз лично пих това кафе в Трявна. Обстановката на кафенето е много приятна и нестандартна..,така че те насърчавам да опиташ от тпва кафе.

    ОтговорИзтриване